Lees meer over jouw pensioenzaken
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Lees meer over jouw pensioenzaken

Lees online | Afmelden
pensioenfonds achmea
nieuwsflits
december 2023
Op de valreep van 2023 een nieuwsbrief boordevol pensioennieuws. In deze Nieuwsflits lees je over de verhoging van de pensioenen per 1 januari 2024. Ook bespreken we de nieuwste ontwikkelingen bij de Wet toekomst pensioenen en de wijzigingen in het reglement. En nog meer pensioenzaken die je mogelijk nog niet wist, maar eigenlijk wel wil weten.
 
Pensioenverhoging 2024
Het bestuur heeft besloten alle pensioenen per 1 januari 2024 met 2,95% te verhogen.
Onze financiële situatie en de wet laten dat toe. Zo behoudt je pensioen zoveel mogelijk zijn waarde.
Lees meer >
 
Uitstel besluit nieuwe pensioenregeling
Sociale partners hadden de ambitie er in 2023 uit te komen. Het onderwerp nieuwe pensioenregeling bleek toch te lastig om dit jaar al afspraken over te maken. Daarom praten sociale partners hier in het nieuwe jaar over door.
Lees meer >
 
Dekkingsgraad gedaald in november
De dekkingsgraad daalde in november naar 140,1% Eind oktober stond de dekkingsgraad nog op 141,3%.
Lees verder >
 
Kleine wijzigingen in het pensioenreglement
Wijzigingen vloeien vooral voort uit ontwikkelingen in wetgeving en fiscale regels. Het gaat dan bijvoorbeeld om de aanpassing van wettelijke bedragen, zoals de franchise en het maximale salaris waarover je pensioen opbouwt.
Lees meer >
 
We hebben een nieuwe website
We zijn blij dat ons pensioenfonds een belangrijke stap heeft gezet in zijn digitale reis. Met trots kondigen we de lancering aan van onze nieuwe website, een plek die speciaal is ontworpen om jou te informeren, te ondersteunen en te betrekken.
Lees meer >
 
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief   Negatief
 
pensioenfonds achmea
© 2023 Stichting Pensioenfonds Achmea
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen klik dan hier